08 April 2009

RINTIHAN ISTERI 6


Sediakan diri anda sewangi mungkin. Mandi dengan wangian aroma herba contohnya serai, daun limau purut dan bunga kantan.

Lepas mandi, jangaan lupa minum segelas Kopi Rafflesia untuk memanaskan badan, buang angin dan untuk mengeringkan tempat-tempat yang sepatutnya.

Jangan lupa, buatkan segelas lagi Kopi Sarang Burung untuk suami.

Dalam bilik tidur pula, semburkan pewangi untuk menghidupkan suasana.

.

RINTIHAN ISTERI 5


Sebaik-baiknya anda tunjukkan post ini kepada suami atau anda baca dan dia dengar.

Lakukan dengan tenang...

Jika anda rasa anda boleh dapatkan air untuk menghilangkan dahaga, lakukan lah dalam bilik tidur pada waktu yang sesuai untuk beramah mesra dan bergurau senda.

.

RINTIHAN ISTERI 4


(sila click pada gambar)


Dalam redha, jiwa anda meronta-ronta. Kalau anda tidak cekap menangani perasaan, orang lain akan menjadi mangsa leteran anda termasuk anak-anak.

Sesetengahnya akan menjadi pembengis tak tentu hala.

Ada-ada saja leteran yang tidak tau apa puncanya.

Sedangkan suami buat-buat tak faham yang anda sebenarnya sedang DAHAGA.

.

RINTIHAN ISTERI 3


Sebagai seorang isteri dan wanita, anda adalah seorang yang patuh kepada ugama, patuh pada suami serta tidak sekali-kali mendahului keperluan atau perkataan suami.

Jika anda rindu akan belaian di kamar beradu dari suami atau anda jenis yang sentiasa dahaga, anda akan pendamkan dalam kebanyakkan masa.

.

RINTIHAN ISTERI 2


Walau bagaimanapun, suami yang hampir sebaya atau lebih berusia dari anda telah berubah menjadi terlalu dingin terhadap keperluan semulajadi anda.

Anda mungkin jenis yang tidak segan-segan meminta dibelai atau anda terpaksa mengurangkan kehendak seks anda mengikut rentak suami.

.

RINTIHAN ISTERI 1


Anda masih seksi dan bergetah walaupun usia meningkat ke angka 40an.

Anda juga mengamalkan meminum Kopi Rafflesia dan menjalani kehidupan moden dan selalu bersenam poco-poco untuk mengekalkan bentuk tubuh yang menarik dan kulit yang sentiasa halus dan mulus.

Kehendak seksual anda antara dua persimpangan.

Sama ada memang sentiasa terfikir untuk dilayani suami atau memerlukan rangsangan dari persekitaran termasuk dari suami anda sendiri.

.